No właśnie, i nie jest to poradnik, a raczej pytanie do Was:P Macie jakieś sprawdzone sposoby? Ja za każdym razem gdy kupuję ten owoc, trafiam w pudło: albo kupuję niedojrzały, albo już taki rozmiękły, prawie rozkładający się egzemplarz:P Wiem, że najlepszym patentem jest wąchanie spodu owocu, jeśli pachnie intensywnie, znaczy - dobry. Tylko kierując się tą wskazówką trafiłam już na twarde i niedojrzałe ananasy również:( Jakieś inne porady?
No właśnie, i nie jest to poradnik, a raczej pytanie do Was:P Macie jakieś sprawdzone sposoby? Ja za każdym razem gdy kupuję ten owoc, trafiam w pudło: albo kupuję niedojrzały, albo już taki rozmiękły, prawie rozkładający się egzemplarz:P Wiem, że najlepszym patentem jest wąchanie spodu owocu, jeśli pachnie intensywnie, znaczy - dobry. Tylko kierując się tą wskazówką trafiłam już na twarde i niedojrzałe ananasy również:( Jakieś inne porady?
Komentarze
Prześlij komentarz